Rated 5 out of 5
5/5 din 1 review-uri

5.6% cashback la Stradivarius

Cashback standard 5.6%
Termen mediu plată 188 zile

Condiții cashback Stradivarius

Bonusul se calculează din prețul net al produselor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA-ul din prețul total al comenzii.

Citește mai mult

Despre Stradivarius

Stradivarius.com este un magazin online de modă feminină, cunoscut pentru stilul său urban, tineresc și inovator. Cu o prezență puternică în industria modei, Stradivarius.com oferă clienților săi o varietate de produse trendy și accesorii pentru a-și exprima individualitatea și stilul personal.

Magazinul Stradivarius.com a fost lansat în anul 1994 și a evoluat rapid, devenind unul dintre brandurile de modă de referință în rândul tinerilor. A fost lansat inițial în Spania, în orașul Barcelona, și a câștigat popularitate prin design-urile sale inovatoare și prețurile accesibile. În prezent, Stradivarius.com activează în numeroase țări din întreaga lume, inclusiv România, Spania, Franța, Germania, Marea Britanie, Statele Unite și multe altele, oferind servicii și livrări internaționale.

Stradivarius.com comercializează o gamă variată de produse de modă feminină. Acestea includ îmbrăcăminte casual și elegantă, bluze, tricouri, rochii, fuste, pantaloni, jachete, încălțăminte, accesorii și articole pentru casă. Magazinul se remarcă prin selecția sa de piese trendy, cu design-uri contemporane și detalii distinctive.

Brandul Stradivarius, prezent pe Stradivarius.com, oferă articole de modă inspirate de cele mai recente tendințe în modă, adaptate pentru a satisface gusturile și preferințele tinerilor din întreaga lume. În plus, magazinul colaborează și cu alte branduri de modă și accesorii, oferind astfel o gamă variată de opțiuni și stiluri pentru clienții săi.

Indiferent dacă căutați o ținută casual pentru ziua de zi sau un look elegant pentru ocazii speciale, Stradivarius.com vă oferă o gamă largă de opțiuni pentru a vă exprima stilul și individualitatea. Cu servicii de încredere, livrări rapide și o selecție actualizată de produse trendy, Stradivarius.com rămâne un magazin online preferat pentru iubitorii de modă din întreaga lume.

Avantajele de a face cumpărături pe Stradivarius este posibilitatea de a beneficia de cashback folosind platforma MrCashback.ro. Prin intermediul acestei platforme, clienții pot obține o parte din suma cheltuită returnată în contul lor, oferindu-le astfel o modalitate convenabilă de a economisi bani în timp ce fac cumpărături online. MrCashback.ro colaborează cu Stradivarius pentru a oferi această oportunitate, ceea ce adaugă un beneficiu suplimentar experienței de cumpărături.

Informații de contact

  • STRADIVARIUS RO Bdul. Corneliu Coposu 2a - București
  • 0800 07 07 07
  • https://www.stradivarius.com/ro/
  • socialmedia@stradivarius.es
  • https://www.facebook.com/stradivas/

In curand: MrCashback pe mobil

Descarca aplicatia noastra din Google Play & App store

Descarca din Google Play Descarca din App Store
MrCashback Apps