Rated 5 out of 5
5/5 din 4 review-uri

8% cashback la Mohito

Cashback standard 8%
Termen mediu plată 192 zile

Condiții cashback Mohito

Bonusul se calculează din prețul net al produselor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA-ul din prețul total al comenzii.

Citește mai mult

Despre Mohito

Mohito.com este un magazin online de modă feminină, cunoscut pentru creațiile trendy și stilul contemporan. Cu un concept modern și inovator, Mohito.com oferă clienților săi opțiuni de îmbrăcăminte și accesorii care completează și evidențiază personalitatea și stilul fiecărei femei.

Magazinul Mohito.com a fost lansat în anul 2011 și a câștigat rapid popularitate în rândul pasionaților de modă. A fost lansat inițial în Polonia, ca parte a brandului de modă LPP, și a avut o creștere rapidă pe piața europeană a modei. În prezent, Mohito.com activează în mai multe țări, inclusiv România, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria și alte țări din Europa, oferind servicii și livrări internaționale.

Mohito.com comercializează o gamă variată de produse de modă feminină. Acestea includ îmbrăcăminte casual și elegantă, rochii, fuste, bluze, pantaloni, jachete, încălțăminte și accesorii. Magazinul se remarcă prin selecția sa de articole moderne, atent create pentru a reflecta ultimele tendințe în modă și pentru a se potrivi stilului și preferințelor femeilor contemporane.

Brandul Mohito, prezent pe Mohito.com, oferă piese de îmbrăcăminte și accesorii concepute cu atenție, cu un accent deosebit pe detalii și calitate. De asemenea, magazinul comercializează și alte branduri din portofoliul LPP, precum Reserved, House, Cropp și Sinsay, oferind astfel o varietate de opțiuni și stiluri pentru clienții săi.

Indiferent dacă căutați ținute casual pentru ziua de zi, rochii elegante pentru evenimente speciale sau accesorii trendy pentru a-ți completa stilul, Mohito.com oferă produse și inspirație pentru a-ți defini propriul stil personal. Cu servicii de încredere și o selecție vastă de produse de modă de înaltă calitate, Mohito.com rămâne un magazin online preferat pentru femeile care își doresc să fie la modă și să-și exprime individualitatea prin modă.

Avantajele de a face cumpărături pe Mohito este posibilitatea de a beneficia de cashback folosind platforma MrCashback.ro. Prin intermediul acestei platforme, clienții pot obține o parte din suma cheltuită returnată în contul lor, oferindu-le astfel o modalitate convenabilă de a economisi bani în timp ce fac cumpărături online. MrCashback.ro colaborează cu Mohito pentru a oferi această oportunitate, ceea ce adaugă un beneficiu suplimentar experienței de cumpărături.

Informații de contact

  • LPP ROMANIA FASHION Strada Sevastopol Nr. 24 - București
  • 0800 360 719
  • http://www.mohito.com/ro/ro
  • lpp@lppsa.com
  • https://facebook.com/mohito.romania/

In curand: MrCashback pe mobil

Descarca aplicatia noastra din Google Play & App store

Descarca din Google Play Descarca din App Store
MrCashback Apps