Rated 5,0 out of 5
5,0/5 din 3 review-uri

5% cashback la Sinsay

Cashback standard 5%
Termen mediu plată 197 zile

Condiții cashback Sinsay

Bonusul se calculează din prețul net al produselor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA-ul din prețul total al comenzii.

Citește mai mult

Despre Sinsay

Sinsay.com este un magazin online de modă și accesorii, dedicat tinerilor care își doresc să se exprime prin stilul lor personal și să abordeze tendințele actuale la prețuri accesibile. Cu o gamă variată de produse și design-uri trendy, Sinsay.com oferă clienților săi opțiuni moderne pentru a-și crea un look distinctiv și autentic.

Magazinul Sinsay.com a fost lansat în anul 2013 și s-a dezvoltat rapid într-un brand de modă popular. A fost lansat inițial în Polonia și a câștigat popularitate prin stilul său fresh și accesibil. În prezent, Sinsay.com activează în mai multe țări din Europa, inclusiv România, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria și alte țări, oferind servicii și livrări internaționale.

Sinsay.com comercializează o gamă variată de produse de modă și accesorii pentru femei tinere. Acestea includ îmbrăcăminte casual și urbană, bluze, tricouri, rochii, fuste, pantaloni, încălțăminte și accesorii moderne. Magazinul se remarcă prin selecția sa de piese trendy, cu modele și design-uri vesele și în pas cu ultimele tendințe de modă.

Brandul Sinsay, prezent pe Sinsay.com, oferă articole de modă la prețuri accesibile, adresându-se tinerilor care doresc să fie în tendințe și să se exprime prin stilul lor individual. Magazinul promovează ideea de a combina diferite stiluri și de a experimenta cu modul de a te îmbrăca, oferind opțiuni pentru a-ți crea propriul look personal.

Cu o abordare modernă și în ton cu stilurile actuale, Sinsay.com oferă clienților săi posibilitatea de a-și exprima creativitatea prin modă. Magazinul se bucură de popularitate printre tineri și continuă să ofere selecții variate de produse la prețuri accesibile, ajutând astfel clienții să-și găsească propriul stil și să se bucure de modă într-un mod distractiv și autentic.

Avantajele de a face cumpărături pe Sinsay este posibilitatea de a beneficia de cashback folosind platforma MrCashback.ro. Prin intermediul acestei platforme, clienții pot obține o parte din suma cheltuită returnată în contul lor, oferindu-le astfel o modalitate convenabilă de a economisi bani în timp ce fac cumpărături online. MrCashback.ro colaborează cu Sinsay pentru a oferi această oportunitate, ceea ce adaugă un beneficiu suplimentar experienței de cumpărături.

Informații de contact

  • LPP Romania Fashion Strada Sevastopol Nr. 24 - București
  • 0 800 360 719
  • https://www.sinsay.com/ro/ro/
  • contact@sinsay.com
  • https://www.facebook.com/Sinsay.RO

In curand: MrCashback pe mobil

Descarca aplicatia noastra din Google Play & App store

Descarca din Google Play Descarca din App Store
MrCashback Apps