Rated 5,0 out of 5
5,0/5 din 3 review-uri

3.5% cashback la Answear

Cashback standard 3.5%
Termen mediu plată 112 zile

Condiții cashback Answear

Bonusul se calculează din prețul net al produselor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA-ul din prețul total al comenzii.

Citește mai mult

Despre Answear

Answear.ro este un magazin online de modă și lifestyle, dedicat celor care își doresc să-și exprime stilul personal și să găsească cele mai noi trenduri în modă. Cu o selecție vastă de branduri de renume și produse variate, Answear.ro oferă o experiență de cumpărături plină de inspirație și diversitate.

Magazinul Answear.ro a fost lansat în anul 2011 și a devenit rapid unul dintre cele mai populare destinații de shopping online din Europa Centrală și de Est. A fost fondat în Polonia și a câștigat rapid încrederea clienților prin selecția sa impresionantă de produse și servicii de înaltă calitate. În prezent, Answear.ro activează în mai multe țări, inclusiv România, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria și Lituania.

Magazinul Answear.ro comercializează o gamă variată de produse, încadrate în categorii precum îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii, încălțăminte, accesorii, articole pentru casă și frumusețe. Brandurile renumite sunt prezente în selecția lor, inclusiv Adidas, Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess, Levi’s și multe altele. Indiferent de preferințele și nevoile fiecărui client, Answear.ro oferă produse pentru toate gusturile și stilurile.

Avantajele de a face cumpărături pe Answear este posibilitatea de a beneficia de cashback folosind platforma MrCashback.ro. Prin intermediul acestei platforme, clienții pot obține o parte din suma cheltuită returnată în contul lor, oferindu-le astfel o modalitate convenabilă de a economisi bani în timp ce fac cumpărături online. MrCashback.ro colaborează cu Answear pentru a oferi această oportunitate, ceea ce adaugă un beneficiu suplimentar experienței de cumpărături.

Informații de contact

  • Wearco Sp 30-527 Cracovia, str. Na Zjeździe 11 - Cracovia
  • 031 0051 709
  • https://answear.ro
  • crm@answear.ro
  • https://facebook.com/answearro

In curand: MrCashback pe mobil

Descarca aplicatia noastra din Google Play & App store

Descarca din Google Play Descarca din App Store
MrCashback Apps