Termeni și condiții

Bun venit pe site-ul de cashback MrCashback.ro („Site-ul nostru”). Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții („Termenii și condițiile”) înainte de a utiliza Site-ul nostru și de a vă înregistra pentru a beneficia de serviciile noastre de cashback. Acești Termeni și condiții stabilesc drepturile și obligațiile noastre față de dvs. și față de alți utilizatori ai Site-ului nostru. Prin utilizarea Site-ului nostru și/sau înregistrarea pentru a beneficia de serviciile noastre de cashback, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de acești Termeni și condiții.

1. Servicii de cashback

1.1. Site-ul nostru oferă servicii de cashback, ceea ce înseamnă că puteți câștiga bani în numerar sau alte beneficii prin cumpărături efectuate prin intermediul link-urilor noastre de afiliere. Cumpărăturile trebuie să fie efectuate prin intermediul site-urilor de comerț online parteneri cu Site-ul nostru.

1.2. Site-ul nostru nu garantează disponibilitatea sau valabilitatea oricărui cashback. Site-ul nostru poate modifica, limita sau anula orice beneficiu oferit în orice moment și fără notificare prealabilă.

1.3. Site-ul nostru nu garantează și nu își asumă responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor furnizate de către partenerii noștri de comerț online.

2. Înregistrarea

2.1. Pentru a beneficia de serviciile noastre de cashback, trebuie să vă înregistrați pe Site-ul nostru și să respectați procedurile de înregistrare.

2.2. Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității contului dvs. de utilizator și a parolei. Sunteți de acord să ne informați imediat despre orice utilizare neautorizată a contului dvs. de utilizator sau a parolei dvs. sau despre orice altă încălcare a securității.

2.3. Site-ul nostru își rezervă dreptul de a refuza înregistrarea utilizatorilor, de a suspenda sau anula conturile utilizatorilor sau de a refuza accesul la Site-ul nostru în orice moment și fără notificare prealabilă.

3. Plăți

3.1. Site-ul nostru va efectua plățile cashback-ului acumulat prin intermediul partenerilor noștri de afiliere și va transfera suma acumulată în contul dvs. de utilizator.

3.2. Site-ul nostru nu va fi responsabil pentru orice întârzieri sau probleme legate de plăți care sunt cauzate de partenerii noștri de afiliere.

3.3. Pentru a primi plățile cashback-ului, trebuie să aveți un cont bancar activ și valid.

3.4. Site-ul nostru își rezervă dreptul de a reține orice plată sau de a reduce suma plătită în cazul în care există suspiciuni de fraude, încălcări ale Termenilor și condițiilor sau alte probleme similare.

4. Drepturi de autor și proprietate intelectuală

4.1. Toate drepturile de autor și proprietate intelectuală asupra Site-ului nostru și a conținutului său aparțin Site-ului nostru sau terților noștri licențiați.

4.2. Nu sunteți autorizat să reproduceți, să distribuiți, să modificați sau să utilizați orice parte a Site-ului nostru sau a conținutului său în scopuri comerciale sau necomerciale fără acordul scris prealabil al Site-ului nostru sau al proprietarilor drepturilor de autor.

5. Limitarea responsabilității

5.1. Site-ul nostru nu va fi responsabil pentru orice pierderi, daune sau cheltuieli directe sau indirecte, inclusiv, dar fără a se limita la, pierderi de profit, cheltuieli de publicitate, costuri de înlocuire sau alte cheltuieli similare care apar ca urmare a utilizării sau incapacității de a utiliza Site-ul nostru sau serviciile noastre de cashback.

5.2. Site-ul nostru nu va fi responsabil pentru orice probleme sau întârzieri cauzate de către partenerii noștri de afiliere sau alte terțe părți.

5.3. Site-ul nostru nu va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi cauzate de virusuri sau alte programe informatice dăunătoare care pot afecta echipamentul sau programul dvs. de calculator în timpul utilizării Site-ului nostru sau serviciilor noastre de cashback.

6. Modificări ale Termenilor și condițiilor

6.1. Site-ul nostru își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și condiții în orice moment și fără notificare prealabilă.

6.2. Utilizarea continuă a Site-ului nostru și a serviciilor noastre de cashback după modificarea sau actualizarea Termenilor și condițiilor va constitui acceptarea modificărilor.

7. Legislație aplicabilă

7.1. Acești Termeni și condiții și utilizarea Site-ului nostru și a serviciilor noastre de cashback sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România.

7.2. Orice dispute sau litigii care apar în legătură cu acești Termeni și condiții sau utilizarea Site-ului nostru și a serviciilor noastre de cashback vor fi supuse jurisdicției exclusive a tribunalelor competente din România.

8. Dispoziții finale

8.1. Dacă oricare dintre dispozițiile acestor Termeni și condiții este considerată nevalidă, ilegală sau neexecutabilă, aceasta nu va afecta valabilitatea sau executabilitatea celorlalte dispoziții.

8.2. Orice întârziere sau nerespectare a drepturilor sau dispozițiilor prevăzute în acești Termeni și condiții de către Site-ul nostru nu va fi considerată o renunțare la aceste drepturi sau dispoziții.

8.3. Acești Termeni și condiții constituie acordul integral dintre dumneavoastră și Site-ul nostru cu privire la utilizarea Site-ului nostru și a serviciilor noastre de cashback și înlocuiesc orice înțelegere anterioară sau contemporană, scrisă sau orală.

8.4. Orice notificare sau comunicare trimisă în legătură cu acești Termeni și condiții trebuie să fie trimisă în scris și livrată la adresa de e-mail sau poștală specificată pe Site-ul nostru.

8.5. Acești Termeni și condiții vor fi interpretati în limba română. Orice traducere în alte limbi este furnizată doar în scopuri de conveniență, iar versiunea în limba română va avea întotdeauna prioritate în caz de conflict sau neconcordanță.

Prin utilizarea Site-ului nostru și a serviciilor noastre de cashback, sunteți de acord să respectați acești Termeni și condiții și să acceptați toate obligațiile și responsabilitățile prevăzute în acești Termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați Site-ul nostru și serviciile noastre de cashback.

In curand: MrCashback pe mobil

Descarca aplicatia noastra din Google Play & App store

Descarca din Google Play Descarca din App Store
MrCashback Apps