Intrebări frecvente

Ce inseamna cashback?

MrCashback.ro este un site ce oferă o modalitate convenabilă și profitabilă de a economisi bani prin programul său de cashback. Conceptul este simplu: în loc să faci achiziții direct din magazine, le faci prin intermediul site-ului MrCashback.ro, iar acesta îți returnează un anumit procent din suma pe care ai cheltuit-o.

De exemplu, dacă achiziționezi un produs în valoare de 100 de lei prin intermediul site-ului nostru și acesta oferă un cashback de 2%, primești înapoi 2 lei. Acesti bani se acumulează în contul tău de pe MrCashback.ro și pot fi folosiți ulterior pentru alte achiziții sau retrase în contul tău bancar.

În funcție de magazinul online partener, procentul de cashback poate varia. Sunt posibile și situații în care anumite categorii de produse oferă un procent mai mare de cashback. Prin urmare, economisiți bani la fiecare achiziție, fie că este vorba de haine, produse electronice, cărți, alimente sau orice altceva. Cumpărăturile devin mai avantajoase cu MrCashback.ro!

Produsele achizitionate prin MrCashback au un cost mai mare?

Nu, produsele achiziționate prin intermediul platformei MrCashback.ro nu au un cost mai mare. Prețurile produselor sunt aceleași ca atunci când le-ai cumpăra direct de pe site-ul comerciantului. De fapt, cumpărând prin MrCashback.ro, ai șansa să economisești bani prin cashback-ul pe care îl primești pentru achiziții.

Platforma MrCashback.ro funcționează pe baza unei relații cu comercianții săi parteneri. Comerciantul îi plătește platformei un comision pentru fiecare vânzare care este realizată prin intermediul site-ului MrCashback.ro. O parte din acest comision este apoi returnată către tine, cumpărătorul, sub formă de cashback. Așadar, în loc să cheltui mai mulți bani, ai posibilitatea de a economisi prin programul de cashback oferit de MrCashback.ro.

Cum îmi fac cont pe MrCashback.ro?

Pentru a vă crea un cont pe MrCashback.ro, accesați pagina de înregistrare și completați formularul de înregistrare, introducând adresa dvs. de email și o parolă aleasă de dvs. După ce ați completat formularul, veți primi un email de verificare în căsuța dvs. de email. Deschideți emailul și faceți clic pe linkul de activare pentru a confirma adresa dvs. de email și a finaliza procesul de înregistrare.

În cât timp primesc banii în contul meu de pe MrCashback.ro?

Perioada de plată a cashback-ului în contul dvs. de pe MrCashback.ro poate varia în funcție de politica fiecărui magazin partener. În general, acest proces poate dura între 1 și 3 luni de la data efectuării achiziției. Vă recomandăm să verificați termenii și condițiile specifice fiecărui magazin pentru a înțelege mai bine perioada de așteptare a plății cashback-ului.

Cum pot sa beneficiez de banii pe care ii primesc inapoi?

Banii pe care îi primești înapoi prin programul de cashback al MrCashback.ro se acumulează în contul tău de pe site.

Retragerea în contul bancar: După ce ai acumulat o anumită sumă (în funcție de limita minimă stabilită de platformă), poți solicita ca banii să fie transferați în contul tău bancar. Asta înseamnă că poți folosi banii cum îți dorești, nu doar pentru alte cumpărături prin platforma respectivă.

În oricare dintre cazuri, este recomandat să verifici termenii și condițiile platformei MrCashback.ro pentru a înțelege în totalitate cum poți beneficia de banii pe care îi primești înapoi prin programul lor de cashback.

Cum funcționează sistemul de cashback oferit de MrCashback.ro?

Sistemul de cashback oferit de MrCashback.ro vă permite să primiți o parte din banii cheltuiți înapoi, atunci când faceți cumpărături prin intermediul platformei. Iată pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a beneficia de cashback:

a. Alegeți un magazin partener: Căutați pe MrCashback.ro magazinul online de la care doriți să faceți cumpărături și verificați oferta de cashback disponibilă.

b. Accesați magazinul: Faceți clic pe linkul corespunzător magazinului ales și veți fi redirecționat către site-ul acestuia, unde puteți efectua cumpărătura.

c. Primiți cashback: După ce ați finalizat achiziția prin intermediul MrCashback.ro, veți primi o parte din banii cheltuiți înapoi în contul dvs. de pe platformă, conform procentului de cashback stabilit de magazinul respectiv. Acest proces poate dura între 1 și 3 luni, în funcție de politica magazinului.

In curand: MrCashback pe mobil

Descarca aplicatia noastra din Google Play & App store

Descarca din Google Play Descarca din App Store
MrCashback Apps