Rated 5,0 out of 5
5,0/5 din 1 review-uri

3% cashback la Epantofi

Cashback standard 3%
Termen mediu plată 188 zile

Condiții cashback Epantofi

Bonusul se calculează din prețul net al produselor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA-ul din prețul total al comenzii.

Citește mai mult

Despre Epantofi

Epantofi.ro este un magazin online specializat în vânzarea de încălțăminte de calitate pentru întreaga familie. Cu o gamă largă de produse și branduri, Epantofi.ro oferă o selecție variată de modele și stiluri, satisfăcând astfel nevoile și preferințele clienților.

Magazinul Epantofi.ro a fost lansat în anul 2013 și a devenit rapid o destinație preferată pentru cei care caută încălțăminte de înaltă calitate și servicii excelente. A fost lansat în Polonia și a reușit să-și extindă rapid prezența în mai multe țări. În prezent, Epantofi.ro activează în mai multe țări, inclusiv România, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria și Bulgaria, devenind un magazin de încredere pentru cumpărătorii din Europa Centrală și de Est.

Epantofi.ro comercializează o gamă variată de produse de încălțăminte, acoperind categorii pentru bărbați, femei și copii. Acestea includ încălțăminte casual, sport, elegantă, încălțăminte de vară și iarnă, adidași, pantofi cu toc, cizme, sandale și multe altele. Magazinul se mândrește cu selecția sa bogată de branduri renumite, oferind produse de la producători de înaltă calitate, precum Nike, Adidas, Converse, Tommy Hilfiger, Timberland, Geox și multe altele.

Indiferent dacă căutați o pereche de pantofi confortabili pentru uz zilnic, adidași pentru antrenamente sportive sau pantofi eleganți pentru ocazii speciale, Epantofi.ro are o gamă variată pentru toate gusturile și preferințele.

Cu servicii de încredere și o selecție vastă de produse de înaltă calitate, Epantofi.ro rămâne un magazin online preferat pentru mulți cumpărători care doresc să-și găsească încălțămintea perfectă pentru întreaga familie.

Avantajele de a face cumpărături pe Epantofi este posibilitatea de a beneficia de cashback folosind platforma MrCashback.ro. Prin intermediul acestei platforme, clienții pot obține o parte din suma cheltuită returnată în contul lor, oferindu-le astfel o modalitate convenabilă de a economisi bani în timp ce fac cumpărături online. MrCashback.ro colaborează cu Epantofi pentru a oferi această oportunitate, ceea ce adaugă un beneficiu suplimentar experienței de cumpărături.

Informații de contact

  • eobuwie.pl Nowy Kisielin - Nowa 9 - Zielona Góra
  • 0371 783 601
  • https://www.epantofi.ro/
  • info@epantofi.ro
  • https://facebook.com/epantofiro

In curand: MrCashback pe mobil

Descarca aplicatia noastra din Google Play & App store

Descarca din Google Play Descarca din App Store
MrCashback Apps