Rated 5,0 out of 5
5,0/5 din 3 review-uri

5% cashback la Modivo

Cashback standard 5%
Termen mediu plată 183 zile

Condiții cashback Modivo

Bonusul se calculează din prețul net al produselor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA-ul din prețul total al comenzii.

Citește mai mult

Despre Modivo

Modivo.ro este un magazin online de modă și accesorii, dedicat celor care își doresc să-și exprime stilul personal prin ținute moderne și trendy. Cu o gamă variată de produse și branduri de renume, Modivo.ro oferă clienților săi opțiuni diverse pentru a-și crea un look autentic și la modă.

Magazinul Modivo.ro a fost lansat în anul 2015 și a devenit rapid o destinație populară pentru iubitorii de modă. A fost lansat în Polonia, iar succesul său a condus la extinderea în mai multe țări europene. În prezent, Modivo.ro activează în mai multe țări, inclusiv România, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria și Bulgaria, oferind servicii și livrări internaționale.

Modivo.ro comercializează o gamă variată de produse de modă pentru femei, bărbați și copii. Acestea includ îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și articole pentru casă. Categoriile de produse acoperă diverse stiluri și tendințe, de la îmbrăcăminte casual și elegantă până la articole sportive și îmbrăcăminte de exterior. Magazinul se mândrește cu selecția sa de branduri de renume, oferind produse de la designeri și case de modă cunoscute, precum Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Guess, Adidas, Nike, Levi’s, Converse și multe altele.

Indiferent de preferințele și nevoile fiecărui client, Modivo.ro oferă opțiuni variate pentru a-și construi un stil personal distinct. De la ținute casual pentru ziua de zi până la ținute elegante pentru ocazii speciale, magazinul se străduiește să satisfacă cerințele diverselor stiluri și preferințe.

Cu servicii de calitate și o selecție vastă de produse trendy, Modivo.ro rămâne un magazin online preferat pentru cei pasionați de modă din întreaga Europă. Echipa Modivo.ro urmărește tendințele actuale și oferă produse de calitate, ajutând clienții să își exprime personalitatea și stilul prin modă.

Avantajele de a face cumpărături pe Modivo este posibilitatea de a beneficia de cashback folosind platforma MrCashback.ro. Prin intermediul acestei platforme, clienții pot obține o parte din suma cheltuită returnată în contul lor, oferindu-le astfel o modalitate convenabilă de a economisi bani în timp ce fac cumpărături online. MrCashback.ro colaborează cu Modivo pentru a oferi această oportunitate, ceea ce adaugă un beneficiu suplimentar experienței de cumpărături.

Informații de contact

  • eobuwie.pl str. Nowy Kisielin - Nowa 9 - Zielona Góra
  • https://modivo.ro/
  • info@modivo.ro
  • https://www.facebook.com/modivoro/

In curand: MrCashback pe mobil

Descarca aplicatia noastra din Google Play & App store

Descarca din Google Play Descarca din App Store
MrCashback Apps