Rated 5 out of 5
5/5 din 1 review-uri

12% cashback la Eden Boutique

Cashback standard 12%
Termen mediu plată 63 zile

Condiții cashback Eden Boutique

Bonusul se calculează din prețul net al produselor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA-ul din prețul total al comenzii.

Citește mai mult

Despre Eden Boutique

EdenBoutique.ro este un magazin online de modă și accesorii, dedicat celor care își doresc să-și exprime stilul personal și să găsească piese unice și elegante. Cu o selecție atentă de produse de calitate superioară, EdenBoutique.ro oferă o experiență de shopping de lux și inspirație pentru fiecare client.

Magazinul EdenBoutique.ro a fost lansat în anul 2015 și a câștigat rapid recunoaștere ca destinație preferată pentru cei pasionați de modă și tendințe actuale. Lansat inițial în România, EdenBoutique.ro a răspuns cerințelor crescânde ale clienților în materie de calitate și stil. În prezent, magazinul activează în mai multe țări, inclusiv România, Bulgaria și alte țări din Europa, oferind servicii și livrări internaționale.

EdenBoutique.ro comercializează o gamă variată de produse de modă și accesorii pentru femei, bărbați și copii. Acestea includ îmbrăcăminte elegantă și casual, încălțăminte, accesorii de modă precum genți, curele, pălării, bijuterii și multe altele. Magazinul se mândrește cu selecția sa rafinată de branduri renumite, oferind produse de la designeri de top și case de modă prestigioase. Printre brandurile comercializate se numără Gucci, Chanel, Prada, Dolce & Gabbana, Michael Kors, Burberry și mulți alții, garantând astfel calitatea și autenticitatea produselor.

EdenBoutique.ro se adresează celor care apreciază luxul și calitatea în modă și care își doresc să achiziționeze piese exclusiviste. Echipa magazinului se asigură că produsele oferite sunt autentice și de cea mai înaltă calitate, îndeplinind astfel așteptările clienților exigenți. Cu servicii profesionale și selecție variată de produse de modă de lux, EdenBoutique.ro rămâne o destinație de shopping preferată pentru pasionații de modă din întreaga lume.

Avantajele de a face cumpărături pe Eden Boutique este posibilitatea de a beneficia de cashback folosind platforma MrCashback.ro. Prin intermediul acestei platforme, clienții pot obține o parte din suma cheltuită returnată în contul lor, oferindu-le astfel o modalitate convenabilă de a economisi bani în timp ce fac cumpărături online. MrCashback.ro colaborează cu Eden Boutique pentru a oferi această oportunitate, ceea ce adaugă un beneficiu suplimentar experienței de cumpărături.

Informații de contact

  • Boutique Concept Store Aleea Meseriasilor, nr. 1, - București
  • 0377101570
  • https://www.edenboutique.ro/
  • contact@edenboutique.ro
  • https://www.facebook.com/edenboutique.ro/

In curand: MrCashback pe mobil

Descarca aplicatia noastra din Google Play & App store

Descarca din Google Play Descarca din App Store
MrCashback Apps