Rated 5 out of 5
5/5 din 1 review-uri

8% cashback la Cropp

Cashback standard 8%
Termen mediu plată 193 zile

Condiții cashback Cropp

Bonusul se calculează din prețul net al produselor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA-ul din prețul total al comenzii.

Citește mai mult

Despre Cropp

Cropp.com este un magazin online dedicat modăi urban streetwear și tendințelor tinerești. Cu un stil nonconformist și inovator, Cropp.com oferă clienților săi o selecție trendy de îmbrăcăminte și accesorii pentru a-și exprima individualitatea și a-și crea propriul stil unic.

Magazinul Cropp.com a fost lansat în anul 2004 și a devenit rapid un nume cunoscut în industria modei streetwear. A fost lansat inițial în Polonia, iar succesul său rapid a dus la extinderea în mai multe țări din Europa și din întreaga lume. Cropp.com este prezent în prezent în țări precum România, Polonia, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria și alte țări europene.

Cropp.com comercializează o gamă variată de produse care se încadrează în categoria îmbrăcămintei urban streetwear. Clienții pot găsi articole precum tricouri, bluze, jachete, hanorace, pantaloni, fuste, rochii și accesorii complementare. Magazinul se mândrește cu selecția sa bogată de branduri proprii și colaborări exclusive, oferind astfel produse originale și inovatoare. Printre brandurile comercializate se numără Cropp, Cropp Town, House, Reserved și Sinsay, toate fiind apreciate pentru designul lor îndrăzneț și autentic.

Cropp.com este un loc ideal pentru cei care doresc să adopte un stil urban, fresh și tineresc. Cu o gamă largă de produse, inclusiv cele mai recente tendințe în modă, Cropp.com oferă clienților săi posibilitatea de a-și exprima creativitatea și de a-și evidenția personalitatea prin îmbrăcăminte și accesorii moderne și originale.

Avantajele de a face cumpărături pe Cropp este posibilitatea de a beneficia de cashback folosind platforma MrCashback.ro. Prin intermediul acestei platforme, clienții pot obține o parte din suma cheltuită returnată în contul lor, oferindu-le astfel o modalitate convenabilă de a economisi bani în timp ce fac cumpărături online. MrCashback.ro colaborează cu Cropp pentru a oferi această oportunitate, ceea ce adaugă un beneficiu suplimentar experienței de cumpărături.

Informații de contact

  • LPP ROMANIA FASHION Strada Sevastopol Nr. 24 - București
  • 0 800 360 714
  • http://www.cropp.com/ro/ro
  • contact@cropp.com
  • https://facebook.com/CroppGlobal

In curand: MrCashback pe mobil

Descarca aplicatia noastra din Google Play & App store

Descarca din Google Play Descarca din App Store
MrCashback Apps