5,0/5 din 2 review-uri

5% cashback la Born2Be

Cashback standard 5%
Termen mediu plată 133 zile

Condiții cashback Born2Be

Bonusul se calculează din prețul net al produselor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA-ul din prețul total al comenzii.

Citește mai mult

Despre Born2Be

Born2Be.com este un magazin online de modă și încălțăminte, dedicat celor care își doresc să-și exprime individualitatea și să adopte un stil autentic și original. Cu o selecție variată de produse trendy și inovatoare, Born2Be.com oferă clienților săi o gamă largă de opțiuni pentru a-și crea propriul look distinctiv.

Magazinul Born2Be.com a fost lansat în anul 2012 și s-a impus rapid ca o destinație preferată pentru iubitorii de modă. A fost lansat în Polonia și a câștigat popularitate prin abordarea sa unică și colecțiile inspirate de ultimele tendințe în modă. În prezent, Born2Be.com activează în mai multe țări din Europa, inclusiv România, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria și alte țări, oferind servicii și livrări internaționale.

Born2Be.com comercializează o gamă variată de produse de modă și încălțăminte pentru femei și bărbați. Acestea includ îmbrăcăminte casual și elegantă, bluze, tricouri, rochii, fuste, pantaloni, jachete, încălțăminte și accesorii moderne. Magazinul se remarcă prin selecția sa de produse inovatoare, cu design-uri contemporane și detalii distinctive.

Brandul Born2Be, prezent pe Born2Be.com, oferă articole de modă și încălțăminte concepute pentru a reflecta spiritul tineresc și autenticitatea. Magazinul colaborează și cu alte branduri de renume, oferind astfel clienților săi o varietate de opțiuni și stiluri, inclusiv branduri precum New Look, Glamorous, Brave Soul, Jacqueline de Yong și mulți alții.

Indiferent dacă căutați ținute casual pentru ziua de zi, sau vreți să vă evidențiați stilul într-o ocazie specială, Born2Be.com oferă produse și inspirație pentru a vă defini propriul stil personal. Cu selecții actualizate de produse, servicii de calitate și atenție la detalii, Born2Be.com rămâne un magazin online preferat pentru cei care își doresc să fie autentici și să se exprime prin modă.

Avantajele de a face cumpărături pe Born2Be este posibilitatea de a beneficia de cashback folosind platforma MrCashback.ro. Prin intermediul acestei platforme, clienții pot obține o parte din suma cheltuită returnată în contul lor, oferindu-le astfel o modalitate convenabilă de a economisi bani în timp ce fac cumpărături online. MrCashback.ro colaborează cu Born2Be pentru a oferi această oportunitate, ceea ce adaugă un beneficiu suplimentar experienței de cumpărături.

Informații de contact

  • Azagroup S.A. Aleja Wyścigowa 6 02-681 Warszawa
  • 0373 769 145
  • https://born2be.com.ro/
  • [email protected]
  • https://www.facebook.com/born2beromania

In curand: MrCashback pe mobil

Descarca aplicatia noastra din Google Play & App store

Descarca din Google Play Descarca din App Store
MrCashback Apps