Rated 5 out of 5
5/5 din 2 review-uri

12% cashback la Lensa

Cashback standard 12%
Termen mediu plată 98 zile

Condiții cashback Lensa

Bonusul se calculează din prețul net al produselor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA-ul din prețul total al comenzii.

Citește mai mult

Despre Lensa

Lensa.ro este un magazin online specializat în comercializarea de lentile de contact, soluții de întreținere și accesorii pentru îngrijirea ochilor. Cu o gamă largă de produse și servicii dedicate sănătății vizuale, Lensa.ro oferă clienților săi o modalitate convenabilă și sigură de a achiziționa produsele necesare pentru îngrijirea ochilor.

Magazinul Lensa.ro a fost lansat în anul 2011 și a devenit rapid unul dintre liderii în domeniul lentilelor de contact și a produselor pentru îngrijirea ochilor. A fost lansat în România, iar succesul său a condus la extinderea activității și în alte țări europene. În prezent, Lensa.ro activează în mai multe țări, inclusiv România, Ungaria, Slovacia, Polonia, Cehia, Bulgaria și alte țări din regiune.

Lensa.ro comercializează o gamă variată de produse pentru îngrijirea ochilor. Acestea includ lentile de contact zilnice, lunare sau anuale, lentile de contact colorate, lentile torice pentru corecția astigmatismului, soluții de întreținere și lubrifiere a ochilor, picături oftalmice, accesorii pentru îngrijirea lentilelor de contact și multe altele. Magazinul se asigură că produsele comercializate sunt de calitate superioară și provin de la producători de renume în domeniul opticii și oftalmologiei.

Lensa.ro colaborează cu branduri de încredere și renume în industria ochelară și de îngrijire a ochilor, cum ar fi Acuvue, Bausch + Lomb, CooperVision, Alcon, FreshLook și mulți alții. Aceasta garantează clienților accesul la produse autentice, de înaltă calitate și conforme cu standardele optime de siguranță și sănătate oculară.

Cu servicii rapide de livrare și o gamă variată de produse pentru îngrijirea ochilor, Lensa.ro se angajează să ofere clienților săi o experiență de cumpărături ușoară și satisfăcătoare. Echipa magazinului se concentrează pe oferirea de produse de calitate superioară și asistență adecvată pentru a sprijini sănătatea și bunăstarea vizuală a clienților săi.

Avantajele de a face cumpărături pe Lensa este posibilitatea de a beneficia de cashback folosind platforma MrCashback.ro. Prin intermediul acestei platforme, clienții pot obține o parte din suma cheltuită returnată în contul lor, oferindu-le astfel o modalitate convenabilă de a economisi bani în timp ce fac cumpărături online. MrCashback.ro colaborează cu Lensa pentru a oferi această oportunitate, ceea ce adaugă un beneficiu suplimentar experienței de cumpărături.

Informații de contact

  • Tensa Art Design Bd-ul Iuliu Maniu, nr. 7, corp A, SC.2, et. 1 Sector 6 - Bucuresti
  • office@lensa.ro
  • https://lensa.ro/
  • 0735 061 112
  • https://facebook.com/LensaRomania

In curand: MrCashback pe mobil

Descarca aplicatia noastra din Google Play & App store

Descarca din Google Play Descarca din App Store
MrCashback Apps