4,4/5 din 7 review-uri

Până la 1% cashback la Dr.Max

Cashback variabil Până la 1%
Termen mediu plată 75 zile

Condiții cashback Dr.Max

Bonusul se calculează din prețul net al produselor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA-ul din prețul total al comenzii.

Citește mai mult

Despre Dr.Max

DrMax.ro este un magazin online specializat în produse farmaceutice și de sănătate. Cu o gamă variată de produse și servicii, DrMax.ro oferă clienților acces facil la medicamente, suplimente alimentare, produse de îngrijire personală și alte articole legate de sănătate.

Magazinul DrMax.ro a fost lansat în anul 2011 și a devenit rapid un punct de referință pentru cei care caută produse farmaceutice de calitate și servicii eficiente. A fost lansat în Cehia și a extins apoi prezența în alte țări europene. În prezent, DrMax.ro activează în mai multe țări, inclusiv România, Cehia, Slovacia și Polonia, oferind servicii adaptate necesităților fiecărei piețe.

Magazinul DrMax.ro comercializează o gamă largă de produse farmaceutice și de sănătate. Acestea includ medicamente de prescripție medicală și medicamente fără prescripție, suplimente alimentare, vitamine, produse pentru igiena personală, produse pentru copii și altele. Categoriile de produse oferite includ, printre altele, medicamente și suplimente pentru sistemul imunitar, sistemul digestiv, sănătatea femeilor, sănătatea copiilor și îngrijirea pielii. Magazinul DrMax.ro se asigură că produsele comercializate sunt de înaltă calitate și respectă standardele farmaceutice.

DrMax.ro colaborează cu o serie de branduri renumite în industria farmaceutică și de sănătate. Acestea includ producători de medicamente și suplimente alimentare de încredere, precum Bayer, Johnson & Johnson, Sanofi, Solgar, A-Derma, Eucerin și mulți alții. Comercializând astfel de branduri, DrMax.ro se angajează să ofere produse de încredere și să promoveze sănătatea și bunăstarea clienților săi.

Prin intermediul DrMax.ro, clienții beneficiază de o experiență de cumpărături sigură și comodă, având acces la produse farmaceutice și de sănătate esențiale. Echipa DrMax.ro se străduiește să ofere informații precise și consultanță specializată, asigurându-se că clienții primesc servicii de calitate și suport adecvat în alegerea produselor potrivite pentru nevoile lor de sănătate.

Avantajele de a face cumpărături pe Dr.Max este posibilitatea de a beneficia de cashback folosind platforma MrCashback.ro. Prin intermediul acestei platforme, clienții pot obține o parte din suma cheltuită returnată în contul lor, oferindu-le astfel o modalitate convenabilă de a economisi bani în timp ce fac cumpărături online. MrCashback.ro colaborează cu Dr.Max pentru a oferi această oportunitate, ceea ce adaugă un beneficiu suplimentar experienței de cumpărături.

Informații de contact

  • SENSIBLU SRL Ciobanului nr 133, com. Mogosoaia, jud. Ilfov
  • 0800 080 400
  • https://www.drmax.ro/
  • [email protected]
  • https://www.facebook.com/drmaxfarmacie

In curand: MrCashback pe mobil

Descarca aplicatia noastra din Google Play & App store

Descarca din Google Play Descarca din App Store
MrCashback Apps