Rated 5 out of 5
5/5 din 1 review-uri

4% cashback la Babyliss Romania

Cashback standard 4%
Termen mediu plată 56 zile

Condiții cashback Babyliss Romania

Bonusul se calculează din prețul net al produselor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA-ul din prețul total al comenzii.

Citește mai mult

Despre Babyliss Romania

babyliss-romania.ro este un magazin online specializat în produse profesionale pentru îngrijirea părului și coafare. Cu o experiență vastă în domeniu și o selecție de produse de înaltă calitate, babyliss-romania.ro oferă soluții eficiente și inovatoare pentru nevoile de styling ale clienților săi.

Magazinul babyliss-romania.ro a fost lansat în anul 2010 și a devenit rapid o destinație preferată pentru profesioniștii din industria frumuseții și pasionații de îngrijirea părului. Lansat în România, acest magazin online a fost creat pentru a oferi clienților acces la produsele de calitate superioară ale mărcii BaByliss.

babyliss-romania.ro activează în principal în România și furnizează produsele și serviciile sale pe piața locală. Cu toate acestea, în funcție de disponibilitate și acorduri comerciale, este posibil să livreze și în alte țări din regiune.

Magazinul babyliss-romania.ro comercializează o gamă variată de produse și categorii pentru îngrijirea părului și coafare. Acestea includ aparate de coafat, plăci de îndreptat părul, uscătoare de păr, mașini de tuns, perii electrice, ondulatoare și accesorii necesare pentru obținerea unui stil perfect. Toate produsele oferite de babyliss-romania.ro sunt de înaltă calitate și oferă soluții avansate și tehnologii inovatoare pentru a îngriji și a coafa părul în cel mai eficient mod.

Brandul principal comercializat de magazinul babyliss-romania.ro este BaByliss, o marcă renumită în industria îngrijirii părului. BaByliss este recunoscut pentru produsele sale profesionale de înaltă performanță, precum și pentru inovațiile tehnologice aduse în domeniul coafării. De la aparatele de ondulat clasice până la plăcile de îndreptat părul cu aburi, babyliss-romania.ro oferă o gamă variată de produse BaByliss pentru a satisface nevoile diferite ale clienților săi.

Cu o experiență vastă în domeniu și o gamă completă de produse de înaltă calitate, babyliss-romania.ro este un magazin online de încredere pentru cei care doresc să-și îngrijească și să-și coafeze părul cu aparate profesionale și eficiente.

Avantajele de a face cumpărături pe Babyliss Romania este posibilitatea de a beneficia de cashback folosind platforma MrCashback.ro. Prin intermediul acestei platforme, clienții pot obține o parte din suma cheltuită returnată în contul lor, oferindu-le astfel o modalitate convenabilă de a economisi bani în timp ce fac cumpărături online. MrCashback.ro colaborează cu Babyliss Romania pentru a oferi această oportunitate, ceea ce adaugă un beneficiu suplimentar experienței de cumpărături.

Informații de contact

  • NYS Experience Str. Ocna Sibiului 46-48, Sector 1 - Bucuresti
  • 031 9993
  • https://www.babyliss-romania.ro
  • office@babyliss-romania.ro
  • https://www.facebook.com/BaBylissParisRomania

In curand: MrCashback pe mobil

Descarca aplicatia noastra din Google Play & App store

Descarca din Google Play Descarca din App Store
MrCashback Apps