Rated 5,0 out of 5
5,0/5 din 1 review-uri

5% cashback la Top Shop

Cashback standard 5%
Termen mediu plată 78 zile

Condiții cashback Top Shop

Bonusul se calculează din prețul net al produselor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA-ul din prețul total al comenzii.

Citește mai mult

Despre Top Shop

Top-Shop.ro este un magazin online cu o prezență îndelungată pe piața retail, oferind o gamă diversificată de produse pentru diferite categorii de consumatori. Cu o experiență solidă în domeniul comerțului online, Top-Shop.ro se străduiește să ofere clienților săi produse de calitate, servicii excelente și o experiență de cumpărături plăcută.

Magazinul Top-Shop.ro a fost lansat în anul 1998 și s-a dezvoltat rapid, devenind unul dintre cele mai cunoscute magazine online din România. Lansarea sa inițială a avut loc în România, iar succesul său a dus la extinderea în alte țări. În prezent, Top-Shop.ro activează în mai multe țări din Europa, inclusiv România, Bulgaria, Ungaria, Polonia și Cehia, oferind servicii și livrări internaționale.

Magazinul Top-Shop.ro comercializează o gamă largă de produse din diverse categorii. Printre acestea se numără electronice și electrocasnice, articole pentru casă și grădină, produse pentru sănătate și frumusețe, jucării și articole pentru copii, articole sportive, accesorii auto și multe altele. Magazinul se străduiește să satisfacă diferitele nevoi și preferințe ale clienților săi, oferindu-le o varietate de opțiuni într-un singur loc.

Top-Shop.ro colaborează cu branduri de renume și producători de încredere, asigurând astfel calitatea și autenticitatea produselor comercializate. Acestea includ branduri cunoscute în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, precum Samsung, LG, Philips, Sony, precum și alte branduri de renume din industrie.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui nou televizor, a unor electrocasnice pentru bucătărie sau a altor produse din diverse categorii, Top-Shop.ro vă oferă o varietate de opțiuni pentru a vă satisface nevoile. Cu o experiență îndelungată în domeniul comerțului online și o gamă diversificată de produse, Top-Shop.ro rămâne un magazin de încredere pentru clienții săi din diferite țări.

Avantajele de a face cumpărături pe Top Shop este posibilitatea de a beneficia de cashback folosind platforma MrCashback.ro. Prin intermediul acestei platforme, clienții pot obține o parte din suma cheltuită returnată în contul lor, oferindu-le astfel o modalitate convenabilă de a economisi bani în timp ce fac cumpărături online. MrCashback.ro colaborează cu Top Shop pentru a oferi această oportunitate, ceea ce adaugă un beneficiu suplimentar experienței de cumpărături.

Informații de contact

  • STUDIO MODERNA Bd. Iuliu Maniu, Nr.7, Corp A, Et.4, Sector 6 - Bucuresti
  • 021 301 72 88
  • http://www.top-shop.ro/
  • info@top-shop.ro
  • https://facebook.com/Topshop

In curand: MrCashback pe mobil

Descarca aplicatia noastra din Google Play & App store

Descarca din Google Play Descarca din App Store
MrCashback Apps