Rated 5 out of 5
5/5 din 1 review-uri

8% cashback la Litera

Cashback standard 8%
Termen mediu plată 61 zile

Condiții cashback Litera

Bonusul se calculează din prețul net al produselor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA-ul din prețul total al comenzii.

Citește mai mult

Despre Litera

Litera.ro este un magazin online specializat în vânzarea de cărți și produse culturale. Cu o lungă tradiție în promovarea lecturii și accesibilitatea cărților, Litera.ro oferă clienților săi o varietate de titluri, de la bestseller-uri internaționale până la opere literare clasice și cărți pentru copii.

Magazinul Litera.ro a fost lansat în anul 2008 și a devenit rapid unul dintre cele mai importante destinații pentru pasionații de cărți și cultură. A fost lansat în România, iar succesul său a condus la extinderea în alte țări din regiune. În prezent, Litera.ro activează în România și Republica Moldova, oferind servicii de livrare și acces la cărți în ambele țări.

Litera.ro comercializează o gamă variată de produse culturale, cu accent pe cărți în diferite genuri literare, cum ar fi ficțiune, non-ficțiune, literatură clasică, cărți de dezvoltare personală, cărți pentru copii și multe altele. În plus față de cărți, magazinul oferă și alte produse culturale, cum ar fi calendare, jocuri de societate, puzzle-uri și articole de papetărie. Litera.ro se angajează să ofere clienților săi o selecție variată și actualizată de titluri, acoperind diverse interese și preferințe de lectură.

Magazinul Litera.ro colaborează cu o varietate de branduri editoriale și distribuitori de cărți, asigurând astfel clienților accesul la o gamă largă de titluri și autori renumiți. Printre brandurile comercializate se numără Editura Litera, Editura Rao, Humanitas, Polirom, Nemira, Corint și mulți alții.

Cu o experiență bogată în domeniul cărților și o selecție vastă de titluri, Litera.ro rămâne un magazin online preferat pentru iubitorii de lectură din România și Republica Moldova. Echipa Litera.ro se străduiește să ofere servicii de calitate, promovând lectura și accesibilitatea cărților în rândul clienților săi.

Avantajele de a face cumpărături pe Litera este posibilitatea de a beneficia de cashback folosind platforma MrCashback.ro. Prin intermediul acestei platforme, clienții pot obține o parte din suma cheltuită returnată în contul lor, oferindu-le astfel o modalitate convenabilă de a economisi bani în timp ce fac cumpărături online. MrCashback.ro colaborează cu Litera pentru a oferi această oportunitate, ceea ce adaugă un beneficiu suplimentar experienței de cumpărături.

Informații de contact

  • Grup Editorial Litera B-dul Dimitrie Pompeiu, nr. 5-7, nr. 3 Etaj 8,Sector 2 - Bucureşti
  • 021 319 6390
  • https://www.litera.ro/
  • info@litera.ro
  • https://www.facebook.com/Litera.ro/

In curand: MrCashback pe mobil

Descarca aplicatia noastra din Google Play & App store

Descarca din Google Play Descarca din App Store
MrCashback Apps