Rated 5,0 out of 5
5,0/5 din 2 review-uri

3.5% cashback la Hervis

Cashback standard 3.5%
Termen mediu plată 90 zile

Condiții cashback Hervis

Bonusul se calculează din prețul net al produselor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA-ul din prețul total al comenzii.

Citește mai mult

Despre Hervis

Hervis.ro este un magazin online specializat în echipamente sportive, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru activități în aer liber. Cu o lungă tradiție în industria sportului, Hervis.ro oferă o gamă largă de produse de înaltă calitate, potrivite pentru toate nivelurile de performanță și pasiunile sportive.

Magazinul Hervis.ro a fost lansat în anul 2000 și a devenit rapid un nume de referință în domeniul echipamentelor sportive. A fost lansat pentru prima dată în Austria, iar succesul său a dus la extinderea în mai multe țări europene. În prezent, Hervis.ro activează în mai multe țări, inclusiv România, Austria, Cehia, Slovacia, Ungaria, Croația și Slovenia, fiind un magazin de încredere pentru pasionații de sport din Europa Centrală și de Est.

Hervis.ro comercializează o gamă variată de produse sportive și echipamente pentru activități în aer liber. Acestea includ îmbrăcăminte și încălțăminte pentru diverse sporturi și activități, cum ar fi alergare, fitness, fotbal, ciclism, drumeții, schi, snowboarding și multe altele. Magazinul oferă, de asemenea, o gamă largă de accesorii sportive, echipamente și produse pentru antrenament și întreținere fizică. Hervis.ro se concentrează pe furnizarea produselor de calitate superioară de la branduri renumite, precum Nike, Adidas, Puma, Salomon, The North Face, Columbia și mulți alții.

Indiferent dacă sunteți un sportiv profesionist sau un amator pasionat de activitățile în aer liber, Hervis.ro vă oferă echipamentul și îmbrăcămintea potrivite pentru a vă spori performanța și a vă bucura de activitățile preferate. Cu servicii de încredere și selecție variată de produse de calitate, Hervis.ro rămâne un magazin online preferat pentru cumpărătorii dornici să-și desăvârșească experiențele sportive și să-și atingă obiectivele într-un mod sigur și confortabil.

Avantajele de a face cumpărături pe Hervis este posibilitatea de a beneficia de cashback folosind platforma MrCashback.ro. Prin intermediul acestei platforme, clienții pot obține o parte din suma cheltuită returnată în contul lor, oferindu-le astfel o modalitate convenabilă de a economisi bani în timp ce fac cumpărături online. MrCashback.ro colaborează cu Hervis pentru a oferi această oportunitate, ceea ce adaugă un beneficiu suplimentar experienței de cumpărături.

Informații de contact

  • Hervis Sports & Fashion Str. Gheorghe Titeica, nr 121 C 020295 Bucuresti
  • 0 212 049 515
  • https://www.hervis.ro/
  • contact@hervis.ro
  • https://facebook.com/hervisro

In curand: MrCashback pe mobil

Descarca aplicatia noastra din Google Play & App store

Descarca din Google Play Descarca din App Store
MrCashback Apps