Rated 5 out of 5
5/5 din 1 review-uri

Până la 0.8% cashback la Evomag

Cashback variabil Până la 0.8%
Termen mediu plată 95 zile

Condiții cashback Evomag

Bonusul se calculează din prețul net al produselor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA-ul din prețul total al comenzii.

Citește mai mult

Despre Evomag

EvoMag.ro este un magazin online ce oferă o gamă variată de produse electronice, electrocasnice, gadget-uri și echipamente IT. Cu o prezență solidă pe piața online, EvoMag.ro oferă clienților săi acces la produse de calitate și servicii profesionale, satisfăcând nevoile și dorințele clienților în domeniul tehnologic.

Magazinul EvoMag.ro a fost lansat în anul 2005 și s-a dezvoltat rapid ca unul dintre cei mai importanți retaileri online de electronice și electrocasnice. A fost lansat inițial în România, ca răspuns la cererea crescândă pentru produse electronice și tehnologice în mediul online. În prezent, EvoMag.ro activează în România, oferind servicii și livrări la nivel național.

EvoMag.ro comercializează o gamă largă de produse electronice și electrocasnice, împărțite în categorii precum telefoane mobile, laptopuri, televizoare, tablete, electrocasnice mici și mari, gaming, produse audio-video și multe altele. Magazinul se remarcă prin selecția sa variată de branduri și produse de înaltă calitate, oferind clienților opțiuni diversificate pentru a-și alege produsele tehnologice potrivite.

Magazinul EvoMag.ro colaborează cu branduri de renume în industria tehnologică, precum Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG, Philips, ASUS, Lenovo, Bosch și multe altele. Aceasta asigură clienților accesul la produse autentice și de încredere, cu funcționalități de ultimă generație și performanțe superioare.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui smartphone nou, a unui laptop performant sau a unui electrocasnic pentru casa dvs., EvoMag.ro vă oferă o varietate de opțiuni și servicii de încredere pentru a satisface nevoile dvs. tehnologice. Cu o experiență îndelungată în domeniul electronicelor și o selecție vastă de produse, EvoMag.ro rămâne un magazin online preferat pentru cei pasionați de tehnologie și inovație.

Avantajele de a face cumpărături pe Evomag este posibilitatea de a beneficia de cashback folosind platforma MrCashback.ro. Prin intermediul acestei platforme, clienții pot obține o parte din suma cheltuită returnată în contul lor, oferindu-le astfel o modalitate convenabilă de a economisi bani în timp ce fac cumpărături online. MrCashback.ro colaborează cu Evomag pentru a oferi această oportunitate, ceea ce adaugă un beneficiu suplimentar experienței de cumpărături.

Informații de contact

  • Evolution Prest Systems Bd. 1 Decembrie 1918 nr 20, Sector 3 - Bucuresti
  • 0372 173 600
  • https://www.evomag.ro/
  • vanzari@evoMAG.ro
  • https://facebook.com/evoMAG/

In curand: MrCashback pe mobil

Descarca aplicatia noastra din Google Play & App store

Descarca din Google Play Descarca din App Store
MrCashback Apps